mandag 10. desember 2012

Flere pedofilianklager

Vi har vist endel skjermdumper over hvordan Lyskildemiljøet forsøker å stemple Gunnar Tjomlid som pedofil.

Ondskapsfulle pedofilianklager


 Vi vil nå vise hva som skjer når folk støtter Tjomlid mot disse anklagene.

Du må regne med å bli anklaget for å være pedofil selv!


Fra Rolf Erik Hanssens blogg:

Også NRK-journalister som skriver om saken får gjennomgå:
 Pressesjef i HEF,Jens Brun Pedersen slipper heller ikke unna disse anklagene:Nå trodde du kanskje dette var det verste de klarte?

Vel ...En alternativ som har forsøkt å mekle mellom den fundamentalistisk alternative siden og den mer mainstreamalternative siden. tar et standpunkt i denne saken, et standpunkt som støtter Tjomlid, så retter de pedofilianklagene mot ham! Denne tråden er nå slettet, men vi velger å vise til den her, siden det illustrerer hvor langt de er villige til å gå i sin ondskapsfulle krigføring.
Unni Anita Iversen mener hun ikke beskylder noen for noe. Hva mener du?


søndag 9. desember 2012

Ondskapsfulle pedofilianklager

Det foregår en skitten krig mot en av landets fremste skeptikerbloggere.
Våpnene er enkle, men effektive, og er den laveste form for krigføring.

Anklager om pedofili ...

Gunnar Tjomlid er hatet av en liten gruppe vaksinemotstandere samlet på en Facebookgruppe, I Lyskilden. Han har i flere år gruset deres konspirasjonsteorier med vitenskaplige og saklige bloggposter, der han punkt for punkt river deres skrekkpropaganda i fillebiter. De evner ikke å motsi, eller motbevise hans dokumentasjon, og har gitt opp å diskutere vaksiner med ham lenger. Dette har nå utløst et hat så sterkt at de forsøker alle metoder for å ødelegge ham.

I ett år har de gravd i alle hans gamle bloggposter, og funnet noen der han debatterer nyansene rundt det vanskelige temaet pedofili. De bruker de sedvanlige metodene brukt av vaksinemotstandere, der misforståelser og forvrenging av fakta er vanlig.  De fråtser i enkeltsitater, for å diskreditere ham, kaller ham pro-pedofil, og tillegger ham meninger han ikke har.

Dette er stygt.

Vi har samlet en del skjermdumper det siste året, fra en gjeng omtalt i flere andre bloggposter:

Problembarna i alternativbevegelsenDisse skjermdumpene viser hvor iherdig de jobber for å få klistret pedofilistempelet på Tjomlid.Her ser vi psykiater Julieta Lovra fjerndiagnostisere Tjomlid som pedofil i en tråd på Lyskilden. Tråden er nå fjernet. Den er fra 8.november i år.Her sprer de en av bloggpostene sine på Stine Sofies Stiftelse, som fjernet den umiddelbart. Garden of Serendipty er det Dag Fallet som står bak.
Her sprer de bloggposten via en av sine merkverdige Facebooksider. Denne siden er det Rolf Erik Hanssen som står bak.


Cathrine Woldstad sprer ryktene, og May Britt Haugen avgjør at på bakgrunn av dette vil hun ikke konfirmere barnet sitt i Human Etisk Forbund.
Christin Bye Sørum sprer rykter, etter å ha lest bloggpostene til Rolf Erik Hanssen.
Vi presiserer at hun ikke sier direkte at han er pedofil, men denne indirekte hintingen kan oppleves like ille. Hun nyanserer ikke hva hun mener, og blander sammen og overdriver, slik at det fremstilles mye verre enn det egentlig er.
Rolf Erik Hanssen står ikke tilbake for å spre rykter inne på Folkehelseinstituttets Facebookside.
Rolf Erik Hanssen ønsker å gi pedofile medlemmer av Skepsis og HEF en omgang juling.Kopiert fra en av Rolf Erik Hanssens bloggposter:
Unni Anita Iversen og andre i dialog inne på Vaksineaksjon.nos Facebookside.
Gunnar Tjomlid har svart på disse anklagene i denne bloggposten:

Løgner i alternativland